Despre noi

Gardenplant.ro este un magazin online administrat de catre PFA Ordean Gheorghe avand ca date de inregistrare:

CUI: 34186367, inregistrata la Oficiulul Registrului Comertului sub numarul F01/181/2015

Contact: Tel. 0728.075.920, email: comenzi@gardenplant.ro

Gardenplant.ro se infiinteaza in anul 2015 si vizeaza nisa de articole de gradinarit, bulbi de flori, seminte Hobby si Profesionale, oferind clientilor cea mai complexa gama de solutii pentru spatiul, balconul, gradina proprie, etc.

Fiind o echipa tanara si dinamica, strans unita in jurul conceptului de a oferi clientilor produse mulate perfect pe nevoile sale, suntem permanent atenti spre a dezvolta oferte targetate direct pe necesitatile clientilor existenti cat si spre a ne extinde portofoliul cu propuneri inedite, menite sa fie raspunsurile perfecte pentru cerintele oricaror potentiali clienti.

Fiind concentrati spre a oferi clientilor servicii de calitate perfect conturate pe necesitatile cotidiene cat si pe cele ce tintesc viziuni insolite va stam mereu la dispozitie pentru orice detalii, nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre si modul de utilizare oferindu-va atat suport online cat si telefonic.

De asemenea ne puteti contacta pentru a ne instiinta de produsele care nu se regasesc in oferta noastra, dar care va sunt necesare pentru a va pune in practica ideile deosebite, spre a incerca sa vi le punem la dispozitie in cel mai rapid si avantajos mod.

Contact:
Email: comenzi@gardenplant.ro
Telefon 0728.075.920

Program: 17:00-21:00

24X7 Suport clienti

14 zile drept de retur

Telefon: 0728075920

X