Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea magazinului on-line www.gardenplant.ro, plasarea de comenzi prin telefon, fax sau on-line reprezintă acceptul Dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile şi termenii mai jos menţionaţi! Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă!

Înainte de a plasa o comandă, dacă aveţi orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon/fax: 0728075920 sau prin email: office@gardenplant.ro

Preţuri şi plată

Preţurile afişate în magazinul on-line sunt in lei.

Magazinul on-line este destinat atat persoanelor fizice cât şi celor juridice, nu presupune o valoare minimă de comandă.

Taxa de livrare se modifică în funcţie de greutatea coletului, iar preturile de pe site sunt doar cu caracter informativ, ele putand sa difere de la produs la produs, respectiv de la colet, la colet.

Un operator gardenplant.ro o sa va comunica taxa de transport aferenta comenzii dumneavoastra telefonic sau pe adresa dumneavoastra de e-mail.

Dvs. veţi plăti doar în momentul preluării coletului direct la agentul companiei de curierat, acesta va emite şi chitanţa aferentă.

Comenzile vor fi onorate, în limita stocului disponibil! Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi dacă se va constata că informaţiile privind produsul comandat au fost introduse eronat, sau comenzile care au caracter fraudulos.

Termenul de livrare este de maximum 30 de zile de la data preluării comenzii. După verificare veţi fi contactat pentru datele despre livrare.

Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare, fără să creeze obligaţii contractuale. Nuanţa culorii pe care Dvs. o vizualizaţi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau a altor echipamente folosite.

Termeni de garanţie şi răscumpărare

Conform art. 9 din Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 ”… consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă …, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri”, excepţie făcând acele costuri aferente rambursării / returnării produselor.

Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele livrate în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la recepţia lor, în acest caz costul returnării coletului intră în sarcina cumpărătorului. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 30 de zile de la data returnării acestora.

Produsele nu se pot returna, în cazul în care ambalajul original al produselor este deteriorat sau desfăcut. În cazul în care produsul/produsele se vor returna, acestea trebuie obligatoriu să fie returnate în ambalajul original în care au fost primite, să conţină toate etichetele originale, să nu fie deteriorate! Coletul de asemenea trebuie să conţină o copie de pe factură, pentru ca noi să putem identifica produsele returnate şi identitatea clientului.

Protejarea datelor

Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, este considerat  acceptul Dvs. pentru a utiliza datele Dvs. în scopul livrării produselor solicitate. Acest lucru implică, în mod implicit, şi acordul conferit terţelor persoane care sunt implicate în activitatea anterior descrisă.

Vă aducem la cunoştinţă că datele Dvs. personale (nume, adresă, număr de telefon şi adresă e-mail) se stochează în baza noastră de date, conform Legii nr. 506/2004, şi se vor folosi pentru a vă trimite viitoare oferte, fără alte obligaţii sau plăţi faţă de Dvs. pentru acţiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin poşta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastră şi a partenerilor noştri contractuali).

Conform art. 12–18 din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, consumatorul, în calitate de persoana vizată are: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise şi semnate ce va fi trimisă prin poştă(strada Deal, nr 301, Mihalt, jud Alba, /e-mail pe adresa office@gardenplant.ro. Datele Dumneavoastră sunt considerate folosibile în sensul prezentat până când Dumneavoastră nu ne interziceţi acest lucru în scris sau prin telefon.

Părţile nu vor răspunde pentru neexecutarea la termen sau/şi executarea necorespunzătoare (totală sau parţială) a oricărei obligaţii asumate, dacă această neexecutare sau executare necorespunzătoare se datorează forţei majore, aşa după cum aceasta este definită prin lege.

Atât fotografiile cât şi conţinutul paginii web: www.gardenplant.ro, sunt proprietatea a PFA Ordean Gheorghe. Orice folosire a materialelor sau informaţiilor expuse pe acest site este strict interzisă, în cazul în care nu există permisiunea în scris din partea proprietarului.

 

 

Dupa plasarea fiecarei comenzi, veti fi contactat telefonic referitor la taxele de transport aferente fiecarei comenzi.

Taxele de transport afisate pe site sunt cu caracter informativ, ele putand fi mai mici sau mai mari ca valoare, in functie de adresa specificata de client, fie el persoana fizica, sau juridica.

Comenzile se pot trimite 24 ore din 24. Livrarea comenzile se efectuează prin posta romana sau curierat. În cazul în care la data livrării nu se află nimeni la adresa de livrare indicată, postasul respectiv  agentul firmei de curierat vă va lăsa o notificare la adresă pentru a putea fi contactat ulterior pentru stabilirea preluării coletului.

PFA Ordean Gheorghe isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

PFA Ordean Gheorghe nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. PFA Ordean Gheorghe va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a

fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre PFA Ordean Gheorghe  in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care PFA Ordean Gheorghe nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, PFA Ordean Gheorghe poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va

recurge la rambursarea de catre PFA Ordean Gheorghe a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de PFA Ordean Gheorghe, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile,

aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. PFA Ordean Gheorghe declara faptul ca toti producatorii produselor vandute prin intermediul site-ului www.gardenplant.ro – si-au rezervat dreptul

sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt

identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. PFA Ordean Gheorghe nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele

omisiuni, greseli sau modificari aparute.

PFA Ordean Gheorghe nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora – si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin

intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

PFA Ordean Gheorghe nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta.

Valoarea maxima a obligatiilor PFA Ordean Gheorghe fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de PFA Ordean Gheorghe de la acest client.

PFA Ordean Gheorghe  nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca PFA Ordean Gheorghe a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;

b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

PFA Ordean Gheorghe  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza facptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul site-ului www.gardenplant.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de

comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii gardenplant.ro la confirmarea comenzii.

Livrarea produselor

PFA Ordean Gheorghe isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea se face in intervalul de 2-7 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre operatorul gardenplant.ro, mai putin pentru produsele vegetale ce se afla in pepiniere la momentul comenzii pentru a va oferi un grad de peste 90% rata de prindere. Pentru aceste produse vegetale livrarea se face in intervalul maxim de 3 zile (3-7 zile in cazul produselor vegetale ce se regasesc in pepiniere la momentul comenzii) de la comanda confirmata de operatorul gardenplant.ro.

*Livrarea pe teritoriul Romaniei este gratuita pentru toate comenzile cu valoarea mai mare de 500 lei. Exceptie fac semintele de porumb si utilajele agricole.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta postasului/curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de PFA Ordean Gheorghe.

PFA Ordean Gheorghe isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PFA Ordean Gheorghe care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea

PFA Ordean Gheorghe isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Date contact:

 PFA Ordean Gheorghe

CUI: 34186367

F1/181/04.03.2015

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

PFA Ordean Gheorghe isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, in baza unei facturi proforme; dovada platii trebuie trimisa catre PFA Ordean Gheorghe la adresa de e-mail office@gardenplant.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de PFA Ordean Gheorghe , avansul nu va mai fi restituit.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu PFA Ordean Gheorghe, va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0728075920 si la adresa de e-mail office@gardenplant.ro.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Program: 17:00-21:00

24X7 Suport clienti

14 zile drept de retur

Telefon: 0728075920

X